SPECIALTILLVERKAT

Har du byggt ut ditt sekelskifteshus och vill att den nya ytterpanelen ska matcha den gamla panelen? Eller saknar du en liten bit taklist eller golvlist efter en renovering? Kanske har du en helt egen idé på en golvsockel, fönsterbordlist eller ett dörrfoder som du skulle vilja ha tillverkad?

Vi tar gärna fram en listprofil som passar dig och ditt hem

Oavsett vad du söker kan vi hjälpa dig att ta fram ett hyvelstål som du kan använda igen och igen med precis den profil som du önskar. Vad som helst i trä kan specialtillverkas. Ingenting är för stort eller för litet för oss att tillverka. Du kan också välja att få din specialtillverkade produkt ytbehandlad av oss på Veckebo Såg & Hyvleri. Riv därför inte ut och kasta fina gamla lister när du renoverar, utan behåll dem och låt oss tillverka nytt av det du behöver.

Allt vi behöver är en provbit eller måttsatt skiss och sedan är vi igång!

Varmt välkommen att kontakta Therese, Leif eller Evelina för hjälp och mer information, se kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Ovan syns de delar som ingår i processen när vi tar fram en specialtillverkad profil. Om du har fler funderingar kring hur det går till kan du kika in under "FAQ – vanliga frågor" eller kontakta någon av oss  här nedan så svarar vi.  

Kontakta oss!

Therese Blidgren

[email protected]

026-222 71 19

Leif Andersson

[email protected]

026-66 28 97

Evelina Andriainen Engström

[email protected]

026-280 53 30

Skriv Till Oss
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.
Copyright © 2024 Veckebo Såg & Hyvleri.