OM VECKEBO SÅG & HYVLERI

Vi tillverkar och säljer några av Sveriges finaste snickerier för inom och utomhusbruk. I allafall om du frågar oss. Vi väljer ut våra profiler med omsorg och lyssnar på dig som kund och det du söker.

För dig med speciella önskemål

Vi erbjuder dig inte bara ett brett standardsortiment med anor som sträcker sig så långt tillbaka som till 1700-talet, utan har även möjlighet att kunna erbjuda dig specialtillverkade lister med profiler som du själv är med och tar fram. Hos oss hittar du en stor del av de snickeriprofiler som försvunnit från marknaden men som finns i många av de svenska hemmen. Riv därför inte ut och kasta fina gamla lister när du renoverar, behåll dem och låt oss tillverka nytt av det du behöver. Det är byggnadsvård på riktigt!

sidan för specialtillverkat hittar du mer information och kontaktuppgifter till oss. 

Hållbarhet

Vi brinner för byggnadsvård och kvalité, hållbarhet och miljö. För oss innebär det att vi tar tillvara så mycket det bara går av råvaran. Vi anser även att hållabarhet inbegriper kostnadseffektivitet för dig som kund. Därför hittar du både ett A-sortiment och ett B-sortiment bland våra produkter där detta är möjligt. 

Historia

Vi har traditionen i oss och älskar byggnadsvård och historia. Vi har våra rötter i Hälsinglands skogar och använder bara bra virke i våra produkter. Vi är stolta över att våra profiler ofta har förlagor från hus vi besökt eller kommit i kontakt med via våra kunder under årens lopp. Under de flesta av våra produkter i webbshopen hittar du mer information om var förlagorna hittats eller annan kuriosa om just den listen.

vår blogg som vi kallar "Inspiration" hittar du tips, idéer inspiration från andra hem och kuriosa om snickerier och annat som vi hoppas ska kunna ge lite glädje för den intresserade. 

Copyright © 2024 Veckebo Såg & Hyvleri.